bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• zvaragabor
    XP SP2-d van, SP3-at elvártuk volna tőled. IE7-et ugyan föltelepítetted, de nem tudom, nem olvastad a híreket, hogy a hetes verzió bugosabb lett, és sokkal veszélyesebb, tőbb exploit van rá, mint a hatosra. Folyamatok között a TBPanel.exe bizony megtévesztő, hasonlít a Gainward videókártyá driverének programjára, én is bedőltem már neki, de ez a Storm Worm egyik variánsa. Nem csodálom, utóbbi pár hónapban rengetegszer jöttél a fórumra, hogy újabb viharférget szereztél be. Épp defragmentálsz? Multkor én is, igaz nem O&O-val, de a HJT-vel való egyidejű futattása kékhalált okozott. Nálad nem? Na jó, processzekkel nem foglalkozom, látom direkt indítgattál el ennyi mindent, vagy pedig szereted a procid 100-on futni látni. A Gainwardos viharworm a registry-be is belerágta magát, minden rendszerindításkor indul automatikusan. Melegtejet és süteményt nem adsz neki? Akronisszal meg sokra mész a fertőzés mellett. Fut az ESET, van-e eszed? Látom a regsvr32 segédprogram fontos, mármint valószínűleg valamelyik féreg vagy trójai próbál a rendszeren belül támadást indítani OLE vezérlők segítségével. 80.95.64.6,80.95.64.7 a két távoli cím valószínűleg remote control forrásai, van legalább kettő trójaid is. O20 - AppInit_DLLs: <--ezt te heggesztetted bele? Most így per pill ennyi, szerintem lehetnél felelősségteljesebb is. Azért ha valamit tévesztettem, nyugodtan szólj.