bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• etele34
    Szia Doomista!
    Na akkor lehet, hogy megvan a megoldás az AVG végleges leszedésére, persze ez csak tipp de nálam bejött és ezért javaslom Neked is. Sajnos ezek az AVG programok valamiért igen nehezen törölhetőek. Mást is megszívatott már amikor el akarta távolítani. Én a Comodoval jártam így, hogy nem tudtam leszedni de a Revo megoldotta. A Biztonsági Központ állandóan azt jelezte, hogy van még egy tűzfal a gépemen, még akkor is amikor csak a Windows saját tűzfala volt már csak egyedül. Nekem például a Panda AV+FW nem is akart ez miatt feltelepülni. Itt van egy nagyon jó uninstall progi, tud magyarul is és még van egy csomó nagyon hasznos szolgáltatása, de majd meglátod. Én például ezzel engedélyezem az automatikusan induló programokat is vagy ezzel törlöm a böngészés előzményeket. Egyszerűbb kezelni mint a windowsban tenném.Revo Uninstaller
    Javaslatom a következő. Telepítsd ezt a segédprogramot először is. Ezek után csak ezzel távolíts el mindent. Utána tedd vissza az AVG-t. Kezd el az AVG eltávolítását a Revoval. A négy lehetőség közül legalsót válaszd. Szépen követhető pontról pontra az eltávolítási folyamat. Amikor az eltávolítási folyamat vége felé esetleg bejön egy ablak, amiben a számítógép 'Újra indítását' kéri akkor a 'NEM' gombra kattints. Ez nagyon fontos ilyenkor. Ha a NEM gombra kattintasz akkor folytatódik az eltávolítási folyamat a Revoval és a végén lesz majd egy lista ahol a félkövérrel megjelölteket bepipálhatod. A plusz jellel jelölteket meg megnyitod addig amíg nem lesznek félkövérrel jelöltek. Csak azokat pipáld. De ezt a program jelzi is. Törlöd a bejelölteket mindig a 'Törlés' fülre kattintva. A végén a 'Befejezés' fül lesz már csak. Befejezed. No és most jön az amiért azt mondtam, hogy ne indítsd újra a gépet amikor felajánlja a program. Az újra indításkor a leállás és az újra indulás között alig telik el egy-két másodperc. Ez kevés idő ahhoz, hogy fizikailag is törlődjenek a memóriából az adatok. Legalább 20 másodpercnek kell eltelnie ahhoz, hogy ez valósan is megtörténjen. Amikor már befejezted a Revoval az adott program eltávolítását, akkor lépj ki mindenből és kapcsold ki a gépet, majd várj egy percet és csak ekkor kapcsold vissza. Én mindig így teszek ha valamit el kell távolítani és Újra indítást kér. A Comodo-t is csak így sikerült leszednem.
    Remélem sikerülni fog az AVG eltávolítás ezzel a módszerrel.
    Jó sokat írtam, de remélem nem hiába.