bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• etele34
    Szia zvara!
    Igazad van tényleg nagyon "amatőr" a PC Tools tűzfal magyarosítása de szerintem van annyira jó, hogy megérdemelne egy komolyabb magyarosítást is. De ettől még egy jó tűzfal és bátran ajánlom. Az eredeti angol verziót kell használni az egyértelmű. Én csak próbára tettem fel először, mert kerestem a lehetséges védelmi összeállítást, de maradt véglegesre aztán. Azért maradt, mert (ez még az év elején történt) egyszer jelzi a tűzfal, hogy - eddig még nem is hallottam róla és ezért volt gyanús - valami WAULT.EX és SENDMSG.EXE akar kimenni a netre a 80-as TCP porton keresztül. Lehet, hogy nem ezek voltak pontosan de emlékezetből írom és így nem biztos, hogy pontosak a nevek. Persze nem engedtem ki és megnézettem az akkori (fizetős) vírusirtómmal mi lehet ez. Nem talált semmit. OK. Következő alkalommal megint ki akarnak menni ezek a valamik. Vírusirtó, A-SQUARED és Terminator futtatás, semmi találat. Leszedtem a virnyákkergetőt és felraktam és azóta is használom az AVAST!-tot. Megtalálta és leszedte ezeket. Igaz kétszerre kellet ráengednem, mert elsőre csak egy részét szedte le de aztán megoldotta. Buktam három hónap előfizetést az addig használt vírusirtómnál, de olyannyira haragudtam rá ezért a tehetetlenségéért, hogy nem tettem már vissza.
    Egyszóval. Ha a tűzfalam nem figyelmeztet, akkor észre sem veszem ezeket a kártevőket.