bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Zsolt01
    Sziasztok.
    Egy ideje van ez a problémám (lentebb Naplófájl bejegyzések ESET Smart Security 4.2)!
    Próbáltam:
    - Malwarebytes Anti-Malware, semmi
    - Kaspersky Rescue Disk CD (frissítve adatbázis)
    Utána ugyan úgy előjött, pedig talált "problémákat"!
    - PC Tools Spyware Doctor normál és csökkentet mód XP, Rendszer visszaállítás kikapcsolva (most már állandóan), egy idejig jó volt.
    De egy idő után megint előjön!
    ESET Online Scanner (C-n)
    HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
    HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce
    HKEY_LOCAL_MACHINE \Software \Microsoft \Windows \CurrentVersion \RunServicesOnce
    HKEY_CURRENT_USER/Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce
    HKEY_CURRENT_USER \Software \Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ Policies\ Explorer\Run
    HKEY_CURRENT_USER\ Software\ Microsoft \Windows\ CurrentVersion
    Explorer/ShellFolders Startup="C:\windows/start menu/programs\startup

Regedit bejegyzésekbe nem láttam problémát

Böngésző előzményeket törőltem, egyenként böngészőkben: Firefox, I Explorer, Chrome. CCleaner, Advanced SystemCare 6 tisztítás.

Hogy lehetne ezt véglegesen megoldani, kiirtani?

2013.05.24. 7:13:20 Valós idejű fájlrendszervédelem fájl C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\Zene\Zene.exe Win32/AutoRun.Agent.UD féreg törléssel megtisztítva - karanténba helyezve NT AUTHORITY\SYSTEM A riasztást fájllétrehozás váltotta ki.

2013.05.24. 7:12:29 Valós idejű fájlrendszervédelem fájl C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\Videók\Videók.scr Win32/AutoRun.Agent.UD féreg törléssel megtisztítva - karanténba helyezve NT AUTHORITY\SYSTEM A riasztást fájllétrehozás váltotta ki.

2013.05.24. 7:11:24 Valós idejű fájlrendszervédelem fájl C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\microsoft\IdentityCRL\Production\Production.bat Win32/AutoRun.Agent.UD féreg törléssel megtisztítva - karanténba helyezve NT AUTHORITY\SYSTEM A riasztást fájllétrehozás váltotta ki.

2013.05.24. 7:10:20 Valós idejű fájlrendszervédelem fájl C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\microsoft\IdentityCRL\IdentityCRL.pif Win32/AutoRun.Agent.UD féreg törléssel megtisztítva - karanténba helyezve NT AUTHORITY\SYSTEM A riasztást fájllétrehozás váltotta ki.

2013.05.24. 7:09:18 Valós idejű fájlrendszervédelem fájl C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\microsoft\microsoft.exe Win32/AutoRun.Agent.UD féreg törléssel megtisztítva - karanténba helyezve NT AUTHORITY\SYSTEM A riasztást fájllétrehozás váltotta ki.

2013.05.24. 7:08:14 Valós idejű fájlrendszervédelem fájl C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\Képek\Mintaképek\Mintaképek.bat Win32/AutoRun.Agent.UD féreg törléssel megtisztítva - karanténba helyezve NT AUTHORITY\SYSTEM A riasztást fájllétrehozás váltotta ki.