bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• dragon11
    üdv,

avira jelzett vírusra eleinte fake alertnek vettem, de kiderült még sem az.. így lelőttem avirát, de mikor elindítottam a cuccot akk is reagált rá [ardamax keylogger] mivel kiírta a pontos felismerést, akárhányszor felajánlotta mindig a removera mentem, így a fájlt azonnal törölte meg átnézte a rendszert..

de volt 1 eset amikor nem, lelőttem a vírusírtót úgy telepítettem ezt a patchet amire kibontás után [még el se indítottam] HEURISZITKA MELLETT TR/ATRAPS.Gen2 típusú spyware bukkant.. ->szal heurisztika le volt lőve és futtatam is az exet..

gondolom sikeres volt a megfertőződés??

de mondom heurisztika mellett míg be volt kapcsolva mindig remove volt:D:\

szóval összességében.. hivatalos oldalról -mint a privát szerver hiv oldaláról- letöltött dolgok tartalmaznak:

PATCH: TR/ATRAPS.Gen2
    SRO_Client.exe = SPR/Ardamax.alm

NEVETSÉGES????????????????????????

Officialon rákérdeztettem erre egyik sráccal, azonnal bannolták illetve zárták a topikot idióta indokkal.

Amitől tartok, hogy a patchet futottam heurisztika nélkül és feltelepítettem.. A SRO clientet is természetesen kicsomagoltam felülírtam, de arra azonnal jelzett avira mindig és nem volt lelőve a heurisztika, mindig removera mentem.. [nem is indul el a játék miatta]

szóval az ardamax keyloggert lehetetlen hogy bekapjam, mivel nem volt futtatva se..:D meg azonnal törölte avira + hozzáférést is letiltotta!

Összességébe attól félek, sőt nagyon tartok is, hogy a Patch futtatása miatt TR/ATRAPS.Gen2 spywaret bekaptam.. most mit csináljak? Ha átnyomom éjszaka az Avirat a gépen, észre fogja venni?:\

bárminemű segítséget elfogadok.:D:D:D

tudom hülye voltam, de még így is én voltam a legelőrelátóbb sok ezer ember közül.. ezt az észrevételt rengetegen megköszönték már nekem.:)

köszönöm:\