bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Krystalx
    és szerinted jó ?
    még nem volt időm megnézni...és azt sem tudom, hogy melyiket érdemes használni. Standard vagy Enterprise ? az utóbbi sokkal többet tud, de azok nagy része hálózatos, munkacsoportos dolgok /ami engem nem érint/. a beállítást nézve, nem olyan egyszerű első látásra. hasonló ,mint a Returnil ?
    ha levédem vele az adott partíciót ,akkor oda még tudok a netről lementeni dolgokat és restart után azok meg maradnak ? returnilban az nem tetszett h kicsit bonyolult volt megadni, h a Win és AV frissítések működjenek és a letöltött cuccok is megmaradjanak, de közben védje a rendszert...
    légyszíves ha lesz egy kis időd, akkor írj róla pár mondatot, mert nem szeretném feleslegesen feltenni.
    köszi

sandboxie-t használtam pár napig, de az elég jól belenyúlt a rendszerbe, és ami nagyon nem tetszett h telepítés után kiírta h a működéséhez fel kell neki telepíteni vmi drivert stb. és kérdezte h engedem vagy nem. majd ott volt ha nem engedem ,akkor megsérülhetnek a rendszerfile-ok és lehetséges h a köv. indításnál a windows nem fog elindulni. ez nagyon nem tetszett./ha annyira szükséges neki az a driver ,akkor ne kérdezze hanem alapból tegye fel és ne paráztasson./ ezután már elment tőle a kedvem.kicsit próbálgattam, de nem tudtam megkedvelni. inkább visszaraktam a rendszert.