bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Pano
    Tegnap volt egy remek köröm. Sógorom gépe egyszer csak fogta magát és nem indult el.
    Átmentem és a Windows már indításnál kék halált dobott. Nem tudtam se csökkentett módban, sehogy sem elindítani.
    Csináltam egy Windows repairt, ekkor bebootolt rendesen és működött. Az Avirát tettem fel neki régen, megnéztem és friss volt az adatbázis. Lefuttattam egy ellenőrzést, nem talált semmit. Ekkor végigfuttattam a kaspersky-t, majd nod32, a-squared, Malwarebytes.. a találat semmi.

Aztán hirtelen elkezdett fagyni a Windows, nyitottam egy feladatkezelőt és szemtanúja lehettem, ahogy hirtelen több száz folyamat elindul a háttérben és kilistázódik a feladatkezelőben. Volt ott temérdek svchost, random elnevezésű exe fájlok stb stb, de mindegyik azonos méretű. Addig nyomatta, amíg a memória és a gyorsítótár teljesen meg nem telt és a proci leterheltsége 100%-na nem nőtt(Core 2 Quad)..
    Amikor ez megtörtént (nem volt több 15-20 másodpercnél) a gép újraindult és a Windows újra nem állt fel, hanem már bootoláskor kék halálozott.
    Szal, totális újratelepítést kellett csinálnom, nem tudtam semmit tenni. Csak azt bánom a legjobban, hogy mintát nem tudtam kiszedni.