bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Ariane
    Párom barátjának a kamasz "kicsi" fia, milyenek a kamasz srácok, rengeteg olyan oldalra is ellátogat ahol elég könnyen hozzá lehet jutni olyan (internetes)fertőzésekhez amikkel rendre komoly fejtörést okoz annak aki időnként bevállalja a megfertőzött gépe tisztogatását. Nos ez a bevállalós emberke többnyire az én párom szokott lenni. Nos szó mi szó, sokáig avastot használt a gyerek és elég sűrűn kellett/volt utólagos vírus irtást csinálni egy másik programmal. Aztán rábeszéltük a nodra, hátha ... Diákkedvezmény, gyors, jó felismerési képesség meg hasonlók. Sokat nem változott a helyzet, talán csak kicsit ritkábban hozta át a gépet vírus problémával. Talán.
    És most nem azért mert mi itthon mindegyik gépünkön, négy van belőle és ebből kettőt(laptop) mindenhova cipelünk magunkkal mert munka eszköz, főleg az de mind a négy gépen évek óta Kaspersky van feltelepítve. Nos tehát a párom a nyár elején feltette a szóban forgó srác gépére a KIS-t próbára. Most lehet, hogy nem hihető amit mondok, de azóta a fiú - eddig - egyszer hozta át a gépét csak, de akkor sem vírus problémával hanem valamit kitörölt a windows-ból vagy valami hasonló problémával, ehhez én nem értek. Persze a KIS mellett is ugyan úgy eljárogat minden olyan helyekre ahova addig előtte is.
    Ezeket csak azért írtam le mert ezt tapasztaltam és meg már régen is írtam be ide a fórumba.