bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Doomista
    Most is izgalmas egy reggelem van :D Ráértem, úgy hogy visszaraktam a Tuneup Utilities programot, és most tényleg végig szaglásztam a program minden egyes zúgát...jó pár új funkció került bele, megbíztam a programba, és minden optimizáló funkciót, karbantartó és törlő funkciót lefuttattam. Sokkal jobb program, mint ahogy azt képzeltem...pl ha elvégzek a programon belül bármilyen műveletet, lefuttatom csak ezt a karbantartó funkciót, akkor azt bármikor vissza tudom állítani, mint ha egy biztonsági mentést csinálna, de mégse, hanem úgy működik mint egy rendszer visszaállítás. Nagyon kafa. Na a mind1, a lényeg, hogy lefuttattam mindent, jó mélyen belenyúlt a registry bázisba is, gondoltam egyet, és lefuttattam a BootTimert ismét...az eredmény önmagáért beszél...Ugyan azok a programok töltődnek be a Windows betöltésekor, sőt most már + a Tuneup programja is...Persze 3x restartot hajtottam végre, de közbe elindítottam jó pár programot a rendszeren, FFtől kezdve játék, böngésztem, csak hogy az eredmény hiteles legyen nálam... 22-25 seconds között ingadozott az átlag.

Ez volt az előbbi héten.
    És ez most.