bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• etele34
    Hali!
    Hát ekkora szívást mint ami ma délelőtt nekem volt ez nem semmi.
    Már írtam előbb, hogy a KIS kezd az idegeimre menni ezzel a rootkit kergetéssel ami ha meg még pláne egy frissítési periódusban is van éppen nála, akkor használhatatlan a laptop. Egyre jobban erősödött ez a hiba és hozzá még anyósom lánya is zizegett a fülembe tegnap délután is meg egész este is, hogy alig tudja használni a gépet. Dolgozott volna rajta a lelkem.
    Na mert ma délelőtt sem lett pozitív változás ezért nehéz szívvel de KIS uninstall mellett döntöttem. Mint tudjuk Kaspersky az egyik legjobb uninstallal rendelkező program. (Volt a mai napig)
    Elindítottam a saját uninstallját és a 'Licensz adatok és a Beállítások mentése' opciót választva el is indult. Ezt a lehetőséget azért választottam, mert arra gondoltam, hogy ha kijavítják ezt a hibát akkor visszateszem majd. Elindult az uninstall majd amikor úgy a közepe felé járt az eltávolítási folyamat hát gondolt egyet a KIS és elindult visszafelé a folyamatot jelző csík és elkezdte visszaállítani a fájlokat. Ezt közölte is egy ablakban! Na fene! Ezt meg miért?!
    Okés gondoltam majd leszedem a Revoval ha befejeződött a Kaspersky önfejűsége. Igen ám de amikor végzett ezzel a visszaállítással, attól kezdve az egér mutató beállt a monitor közepére és onnan sehová sem akart elmozdulni már és KIS dobálta a piros ablakokat arról, hogy milyen fájlok sérültek és nagy a gond! Na mondom rohadjál meg és nincs mese eljöve a csökkentett módnak az ideje. Igen ám de ekkor, csökkentett módban a Windows betöltődése után sem a LE/FEL nyilak sem a Tab billenytyű parancsait nem tudtam elfogadtatni, mert egyszerűen nem történt semmi. Windows betöltődött és itt vége is lett. Sokadik, vagy 8-10 nekifutásra szépen lassan de elkezdett valami gyenge reakciót felmutatni a Winfos. Minden egyes billentyű parancsra hosszú perceket kellett várnom közben kivert az ideg rendesen. Aztán végre nagy nehezen úgy a tizenvalahányadik próbálkozásra Csökkentett módban a Revoval és a LE/FEL nyilakkal meg a TAB billentyű iszonytató lassú reagálásával de sikerült leszednem a kasperskyt. Szándékosan kis betűkkel írtam le a nevét mert nagyon de nagyon megszívatott ma.
    Ennyi a mai napom rövidke története.