bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• etele34
    Üdvözletem Mindenkink!
    Azt hiszem most kezd elfogyni a türelmem a Kaspersky 30 percenkénti Rootkit keresési mániáján. Ma nem tudom már hányadik alkalommal csak a restart segített. Elindul ez a hüje rootkit keresés CPU 20% körül edig nem is lenne baj. hanem közben rájön a drágámra, hogy frissíteni is szeretne és ekkor meghal a gép. Frissítési folyamat végig 0(nulla) százalékon áll mondanom sem kell, de a FF alig akar megnyílni és akkor több lépcsőben. Olyan tetű lassú lesz ilyenkor, hogy azt már nem lehet egy átlagos türelmi határon belül bírni.
    Hiába lépek ki a KIS-ből CPU darál ezerrel.
    Újraindítás és ekkortól minden normális. 30 percig. Aztán minden kezdődik újra. Mint egy végtelen folyamat.
    A magyar supportot kérdeztem erről, és a következő választ adták:
    "...A licenc verziókövetést tartalmaz, azaz a Kaspersky termékek felhasználói mindig használhatják az általuk megvásárolt Kaspersky termékből a legfrissebb verziót, amelyet meglévő aktivációs kódjukkal vagy licenckulcsukkal tudnak aktiválni.
    A programok honosítását (amit idáig a Relnet Kft. végzett, valóban eléggé szórványosan) ez évtől a Kaspersky cég központilag végzi. Így minden alverzióból várható lesz a magyar nyelvű változat megjelenése is..."
    Na ez milyen? Ti ezt értitek?
    DE ÉN NEM EZT KÉRDEZTEM!!!