bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Doomista
    Sikeresen feltöltöttem a malware pakkomat, amit innen tudtok letölteni. Kérek mindenkit, hogy aki hálás a fáradozásaimért, az egy szmájlival válaszoljon a hsz-ra, majd küldje be a saját használatban lévő antivírusának az eredményét. Szeretném a G-Data antivírus szoftvertől a Norton antivírus szoftverig látni az eredményt.
    Ha például több Avira AntiVir szoftvert használó ember van, legyenek szívesek mind felmutatni az eredményt, és még arra kérlek titeket, hogy lehetőleg délelőtt futtassátok le, és ne estig várjatok, mire egy rendes adatbázis frissítést kap a szoftvert, ami befolyásolhatja az eredményt. Az SG fórum Antivírusok és antispyware-ek tesztje sem bizonyitja azt, hogy melyik program a leghatékonyabb a detektálásban. Ez alapján ne döntsön senki, és ne ítéljen meg egy antivírus szoftvert. Mint tudjuk, nincs tökéletes védelem. Próbáljuk meg arányban felfogni az eredményeket.
    A malware pakk tárhelyen marad, míg le nem törlik, továbbá nálam is le van mentve, és természetesen továbbra is gyűjteni fogom a vírusokat, hogy növeljem az eddigi mennyiséget, hogy majd egyszer ismét egy "tesztre" hajlítsam azt.
    A malware pakk szabadon felhasználható, lementhető, felelősséget nem vállalok érte.

[u.i.: Picit ittas állapotban vagyok, e állapotban hajtottam végre az alábbi műveleteket, de próbáltam a lehető legnormálisabban fogalmazni, megértésüket köszönöm.]

ÉN Malwarebytes Antimalware és Avira AntiVir Security Suite szoftvert állítottam rá erre a pakkra.:

Malwarebytes-Antimalware eredmény:

Avira AntiVir SS eredmény:
    http://iaro.3dmax.hu/kep/avira.JPG

Véleményem: A Malwarebytes-Antimalware szoftvertől többet vártam detektálásban, míg az Avira AntiVir SS eredménye elégedettség érzésével töltött el.