bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• bojti
    2 évig használtam Avira Prémiumot promóciós kulcsokkal . Most ezt meguntam . Semmi fertőzés semmi izgalom ....
    Nagyon jól szuperált, szó se róla . Azért néha ez után is talált a Malewarebytes ezt-azt . De azért elégedett voltam vele. Főleg , hogy ingyé vót :)
    Hozzáteszem a webguardja kicsit lassította a weboldalak betöltését . Jó , azért ez is bőven tűréshatáron belül volt . Szoktam tesztelgetni Antivírus progikat . Mindnek van valami hibája , hátulütője . Egyik sem tökéletes . Legjobbnak Avirát és Kaspersky-t tartom .

Most az új 5-ös Avast-ot próbálgatom . Ez eddig a leggyorsabb antivírus ever :) A weboldalak csillagászati sebességgel töltődnek be . Olyan , mintha nem is lenne a gépen . Tudom , hogy az adatbázisa nem a legerősebb , meg béta program . De beleuntam abba , hogy a biztonsági programok lassítják a gépemet . Ellenőrzésre ott fityeg az a-squared Free és a Malewarebytes . Tűzfalnak a PC Tools Firewall Plus -t használom . Tapasztalataim szerint ez az egyetlen tűzfal ami nem lassítja a netforgalmat . A 6-os megy Win 7 -en is . Magyarítás még nincs .
    Internet Explorert nem használok , elsődleges Opera .