bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Doomista
    BitDefender Total Security 2008:
    Volt kedvem,leszedtem ma este,tesztekben láttam micsoda nagy sikere van,stb,ugyhogy nagyon kiváncsi voltam rá.Felraktam,gyors setupja van,ez már jo jel.Felraktam,hehe,fullá tenni kicsit nehéz volt,de ebbe ne menjünk bele,még wrzn nem full ismert program,ugyhogy épphogy sikerült.Máris mindent lekellet futtatni,igen nagy program,rengeteg beállitással,és lehetöséggel,géptisztitás,fájlfigyelörendszer,antivirus antispyware irto,hack programok elleni védelem,töredezésmentesitö,stb.Beállitottam mindent,mindent lefutattam.Töredezésmentesitö - számomra igen gyorsan meglet,7 perc volt az egész,mig a windowsé több óra.Antivirus-antispyware irtás-Kereken 18 perbe tellet full scanban,igen gyors volt és hatékony.Olyan virusokat (trojannokat)talált,amiket más egyéb antivirus program nem.Elsösorban megtalált egy igen szépen belefészkelödö virust,ami számomra is megrázo volt,azonnal törölte.Talált pár floodorben elrejtett virus,ugyebár ez nem izgasson engem,de ezekre lehetöséget adot,hogy törlöm,vagy hagyom a picsába.Szal azt akarom mondani,hogy inteligens egy rendszere van a programnak,amit töröltem volna,azt kitörölte atomatikusan,amit éppen nem,arra lehetöségeket adot.Tűzfallal is nagyon megvagyok elégedve,mivel pontosan minden fontos bejövö kimenö adatforgalomra felfigye,választhatok lehetöséget,és tovább nem pattog mint egyes progamok...Figyeli gyönyörüszépen a portokat,hostokat,pl ha egy játék updatel,vagy update egy program,szal télleg rendesen figyel mindent,azokat,amikröl bejöhetnek kimehetnek kártékony kapcsolatok,parancsok.

u.i.: Ajánlom mindenkinek,nem nagy a rendszerkövetelménye,és nem zabálja a memoriát mint egy tízterrabytes spyware.
    Szerintem most ezzel élek pár honapig,viszont biztos hogy az ez elötti kaspersky internet security nemjön vissza nálam :D