bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Krystalx
    1.mert féltékenyek...
    2.a jó dolgoknak nem kell nagy reklám.
    3.a g-data is azért van ott ahol van... ( arról viszont hallani itt 1-2 jó szót, így azt félig BD dicséretnek is számít

Narxis : ha annyira bugos lenne, már kibaxtam volna a gépről. de tény h nem gyorsítja a gépet. határeset.
    kl24h : 0-10 skálán a 8 helyet elfogadom ,mert nincsen 9 és 10es helyezett,de komolyan minden AV-nek van vmi hibája, de a kis Amcsi de Japán fejlesztésű Trend Micro azért nem rossz...csak hát itt nem olyan ismert és nem tud magyarul ezért nem szeretik :), pedig ha a japánok nem képesek jó programot írni, akkor kik ?
    Avira elvan egy régebbi notin...fő gépemre nem tenném még, hétvégén nem szeretnek dolgozni,mert nuku frissítés 3 napig elvan a pénteki adatbázissal, de még elviselhető.
    KIS-ről nem tudok mit mondani, ki akartam próbálni még tavaly , kétszer is feltettem 2 kül. gépre, de minden ramot elfogyasztott már indításnál, így örültem míg betöltötte a rendszert aztán csááá...KIS vagy szeret egy rendszert vagy nem ,tudom h fejlesztgettek ezt azt azóta, de most is olvasom és hallom h zabálja a ramot, van akinél meg cool. hát a jelenlegi gépeimet nem szereti.

peace all