bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• AURIS
    Sziasztok!
    Most van az amikor a hóhért akasztják. Problémám adódott váratlanul és kellene segítség. Szüleim gépén NOD32 van. Megvették, legális. Hetenkénti víruskeresésre van beállítva. Ma reggel le is futott és a naplója szerint talált is valamit. [i] Win32/Bagle.RD. worm /i]. Szerinte egy Generic -Dropper módosulat ha jól írom. Betette a karanténba ahonnan én azonnal töröltettem vele. Újabb vizsgálat immár kézzel indítva és megint megtalálta. Karantén majd törlés. Megint vizsgálat de újra megtalálta. Kezdem nem érteni a dolgot. Ha megtalálta és töröltettem vele akkor honnan kerül újra elő? És miért csak most találta meg az ütemezett vizsgálatkor? Miért nem jelzett vagy blokkolta amikor fel akart települni? Rendszer-visszaállítást valamiért nem tudom kikapcsolni amit megint nem értek miért nem sikerül.
    Futtattam az eset online scannerrét is de ott is dettó ugyan ez a jelenség. Megtalálta, törölte és az újabb keresésnél megint ott van.
    A-squared free nem is találja.
    Van olyan lehetőség, hogy ha már nem sikerül kikapcsolnom a Rendszer-visszaállítást akkor valahogyan mégis csak le tudjam szedni ezt? Nodot nem akarom leszedni ha van más megoldás is de ha nincs akkor addig leszedem. Lehet, hogy felrakom a KAV 30 napos trialt ha nem tudtok jobb megoldást ajánlani.
    Köszi és várom az ötleteket.