bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Doomista
    Figyel már ide...Mond meg nekem, mi értelme van egy ilyen jellegű tesztet végrehajtanod ?

Miért kérdezem ezt ? Csak azért, mert ha az embernek egy csöppnyi esze van, akkor rájön, hogy túl sok mindentől függ, túl sok a tény, hogy egy antivírus szoftver hogy fut egy bizonyos felhasználó által feltelepített és felépített rendszeren.

Ugyebár alapból rengeteg embernek más konfigja van...biztos vagyok benne, hogy például ebben a topikban alapból nincs senkinek olyan gépkonfigja, mint neked...ez máris egy tényező.
    A másik az, hogy egy adott antivírus szoftver, vegyük most a NOD antivírust, nem reagál minden rendszerre ugyan úgy. Ezzel azt akarom mondani neked, hogy valamelyik embernek hiába jó a gépe, nagy a ram, sok a memóriája, mégis az az érdekes, hogy az egyik embernél belassítja a internetet, belassítja a rendszerét, míg a másik embernél meg nem. És ez több antivírusnál van így. Az egyik leszedte a NOD antivírus szoftvert, mert belassította a gépet, felrakta az Avirát [ezek is csak egy példák], és az már nem lassította a rendszert...valakinek fordítva volt ez...csomó példa volt ebben a topikban erről, míg te nem voltál.
    Nekem ez a véleményem erről...köszöntem.