bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Narxis
    Jól van ne hidd el...

Amúgy eddig nem kápráztatott el, nem tudom hol kell kivételeket megadni, állandóan riaszt egy crackre ami tuti 1000000000%, hogy nem vírusos és a safe run mód pedig nem működik 64biten. Hozzáadtam a Firefox-ot, elinditottam és minden oldalbetöltéskor kiírja, hogy x64-en még nem működik.

A többi extra cucc meg nem annyira extra, a Erase Your Activites History felesleges, van a Firefox-ban és az IE-ben is már olyan mód amivel nem jegyzi meg a beírt webcímeket és nem tárolja el a cookiekat. A Vista Manager-el és Advaced SystemCare-el pedig mindent el tudok tüntetni. A Vulnerability scan számomra felesleges, mindig frissítem a programokat és a drivereket.

Ez a virtual keyboard is felesleges, ha már keylogger került a rendszerbe, az régen rossz.

A rendszerterhelése szerintem kisebb a G Data-nál, és tetszik ez a reklámblokkoló viszont Firefox-ot használok ahhoz pedig jobb az AdBlock Plus és a HUfilter. IE-hez viszont tökéletes, kár, hogy azt nem használom.

Nem rossz a Kaspersky, ha lenne hozzá liszenszem lehet megtartanám, de nincs kedvem 2 hetente új kulcsot keresni. Ami igazán tetszik benne az a Proactive védelem és az Application Control.