bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• etele34
    Közben munkára fogtam dolgoztattam egy kicsit a szürke állományt.
    Offos leszek bocs érte.
    Valoszinüség számítást végeztem.
    Bevittem az egyenletbe az a-squared 99,90 %-át és megnéztem, hogy a többi változó milyen eredményt hozna. Persze ezek a valószinüség számításnál csak feltételesn várható értékek lettek. Néztem határeloszlást gyenge konvergenciával majd karakterisztikus függvényekkel (ez az egyértelműségi és folytonossági tétel az u.n. Taylor-féle sorfejtés), majd a központi határeloszlás tétellel (ez a Lindeberg-tétel bizonyítás nélkül).
    A feltételes várható értéknél: a definíciók tulajdonságai, azok kiszámítása, a feltételes valószínűség, ez volt a Markov-folyamat definíciója.
    A sztochasztikus folyamat volt a legérdekesebb: a diszkrét idejű Markov-láncok és a két alapszámnak megadott (a-squared 99,9%-a valamint a kisebb mint 100% mert ugye tudjuk, hogy 100%-os védelem nincsen). Az átmenetvalószínűségek amelyek a Chapman-Kolmogorov egyenletekkel bizonyítottam, az ergodicitás és stacionárius eloszlás azt eredményezte, hogy a Kaspersky Internet Security max. és csak 0.099%-nyi védelmet biztosít.
    Persze mind ez csupán a valószinüség számítás alapján ennyi de azért Kaspersky-éknak is elküldom az eredményt. Gondolkozzanak el egy kicsit rajta. Ideje lenne már nekik is változtatni.