bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Pano
    Nos, megakadtam.
    Hozzám vágtak egy laptopot, hogy írtak róla vírust, de nem formázhatok mert az adatok kellenek.
    Virut vírussal fertőzött a rendszer (meg még pár rogue antivirus), szó szerint használhatatlan, simán bejelentkezni is kész hegymászás.
    A helyzet a szokásos: az antivirusok honlapjai nem behozhatóak, a meglévők adatbázisa nem frissíthető, sőt még feltelepíteni se lehet őket(se nod32, se kaspersky, se avira, se gdata, se avg, se avast, se a-squared semmi).
    Lehúztam az Avira rescue CD-t, kiírtam.
    Lefuttattam boot után, talált 2372 fertőzött fájlt (szinte minden exe fájlt megfertőzött a dög). Csak itt jön a bibi: alap esetben az avira resc. cd alap esetben csak keres, a beállításokba be kell állítani, hogy a talált vírusokat törölje. Viszont ha elkattintok a "scanner" fül alól az egész program kifagy és se előre se hátra. Szóval két lehetőségem van: 1.- nem fagy ki, de akkor viszont leírtani nem tudom mert nem törli, szóval nincs értelme 2.- Ha módosítom a beállításokat a resc center megfagy.
    Nem mintha marhára menthető lehetne ilyen mértékű beágyazódás után a rendszer, de "azért próbálkozz!" utasítást kaptam. Ötletek?