bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Narxis
    De ha Avira se bírta leszedni egy full scan után akkor miről beszélünk? Tök mindegy, hogy melyik meghajtón volt.

Minden védelmi program annyira okos/erős mint a user aki használja. Az tuti, hgy a Nod nem a legjobb vírusirtó, de annyira szar sem mint aminek itt egyesek képzelik. Annyi, hogy nálunk a magyar forgalmazó kemény marketinget csinál neki, ennek következtében nálunk többen használják mint bármelyik, másik országban(60-70%-át birtokolja a magyar piacnak). A reklámozás nem értem miért zavar bárkit is, én is pofátlanul reklámoznám a saját termékem és a legjobbnak mondanám ha ebből kéne megélnem. Ilyenkor jön képbe az OKOS user aki nem egyből megveszi hanem próbaidőre felteszi a víruirtót ha meg megvette akkor hívja az ügyfélszolgálatot(a Sicontact ügyfélszolgálatáról én még csak jót hallottam) és ha ezután is rossz tapasztalatai lesznek/maradnak akkor lehet panaszkodni. Ha viszont warezolta és neadjisten még crackelte is akkor lapul mint szar a fűben.(Most ezt nem a barátodra értem hanem általánosságban.)

Másik fórumon most panaszkodik egy Kaspersky-s, aki elégedetlen a Kaspersky tűzfalával, felhívta az ügyfélszolgálatot is de nem tudtak neki segíteni érdemben. Azért a liszenszt már korábban megvette...