bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Apocalipto
    Érdekes dolgot éltem át ma reggel.
    Tegnap este szólt egyik haverom hogy vírust kapott a gépe, mondtam futtasson teljes vizsgálatot a legújabb noddal, be is karanténozott párat. Aztán este megtudtam hogy már nincsen nete valami oknál fogva. Nah, ma reggel útrakeltem, fogtam a kis telepítőkészletecskémet. Nodot megnézem, közben mentegetem ki a dolgait a D:/ meghajtóra. Na kérem ssépen, ez egy olyan vírus volt ami letörölte a hálókártya driverét (ezért nem volt net) és a gépen létező ÖSSZES htm fájlt megfertőzte. System32 mappa tele,Pchealth mappa tele..mivel gyenge a gépe ezért újrahúztam és raktam rá egy win2000-et. Szépen is muzsikált rajta, csak a driverei meg nem mentek fel neki, így hát kénytleen voltam visszarakni neki az XP-t. Felmentem netre, leszedtem Avira freenek a telepítőjét (nodot soha többet nem rakok senki gépére) feltelepítettem, és a vírus már a frissen feltelepített rendszeren meginnt ott volt! (nem, nem vírusos a telepítő mielőtt bárki azt gondolná) és a net meginnt elment. Így most ott tartok hogy kiírtam neki egy Xubuntu linuxot, amit direkt gyengébb gépekre terveztek, és azt fogom felrakni neki. Persze, ha a vírus a D:/ meghajtón van akkor teljes format lesz a vége. Szerény véleményem szerint ezek után a nod közel sem olyan jó, csak agyon van reklámozva, és nagyobb a füstje mint a lángja.
    Písz.