bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Narxis
    Nálunk a seven m kft. forgalmazza, eléggé gyérül, láttam én is, hogy írtak a magyar oldal indulásáról, de tényleg még nincs semmi.

Itt az elérhetőségük: Link

A supportjuk amúgy siralmas, nem csak nálunk. Állítólag lesz majd egy angol fórum, meg talán felvesznek embereket még, hogy ne legyen 1-2 hét mire válaszolnak egy e-mailre.

"Ha adatbázis frissítés van, pár másodpercig akad a munkamenet."

Ezt javították, legutóbbi program files frissítésnél.

"Ha vizsgálatot futtatok a gép egyszerűen majdnem hogy használhatatlan, annyira lezabálja a procit. Még azt se tudom megcsinálni, hogy addig filmet nézek amíg scannel, mert a kép is elkezd akadozni hébe-hóba. Pedig aztán nem celeronom van."

Ennek az oka az, hogy csak az automatikus vizsgálat fut defaulton Alacsony prioritással, a többi Magas prioritással fut.

"Mostanában azt csinálja, hogy ha mondjuk reggel 7-től megy folyamatosan a gép, akkor este felé (kb 10 óra környékén vagy később), egy frissítés után egyszerűen megszűnik minden netforgalmam és újraindításig semmilyen oldalt nem tudok behozni, se msn-t indítani. Utána már jó. Erre még nem jöttem rá miért van, mert eddig nem csinálta. Csak az a fura, hogy még a routeremet se tudom elérni ilyenkor. Viszont ha bekapcsolom a laptopom ott van net, de ettől függetlenül lehet, hogy router hiba."

Ezt passzolom.

A magyar honlap után érdeklődni fogok, először a seven m kft-nél.