bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Pano
    Hát, elmesélem a sztorit az elejétől kezdve :). Utána majd pontokba szedem a dolgot. Tavaly év végén, karácsony másnapján előtt kaptam nővéreimtől egy dobozos Gdata antivirust.
    Használtam is egy ideig, aztán adódott vele egy gebaszom, állandóan újraindult tőle a gépem meg lefagyott. Sehol nem találtam supportot (elsődlegesen magyart kerestem). az volt a röhej, hogy ugye a serial kulcs beaktiválása után egy magyar nyelvű megerősítő e-mail jött, a frissítési szerverre való bejelentkezési azonosítóval. Ott az állt, hogy a support a gdatasoftware.hu címen érthető el. Na már most ez a cím nem létezik. Dobozon rajta volt a magyar forgalmazó, oda írtam és mondta a srác, hogy a magyar supportot ő látja el, a gdatasoftware .hu oldal pár héten belül el fog indulni (ez volt januárba). Na már most, azóta is várom a válasz e-mailt. Írtam január végén újra, válasz nem jött. Leszedtem a gdatát. 1-2x még írtam (feb és márciusba), hogy mai napig várom a választ, de basztak visszaírni. S azóta is indul a magyar oldal.
    A 2010 mikor kijött még nem tettem vissza, de aztán mégis. Ezzel már jól vagyok, de ami engem rohadtul zavar, az pedig a következők:
    - Ha adatbázis frissítés van, pár másodpercig akad a munkamenet.
    - Ha vizsgálatot futtatok a gép egyszerűen majdnem hogy használhatatlan, annyira lezabálja a procit. Még azt se tudom megcsinálni, hogy addig filmet nézek amíg scannel, mert a kép is elkezd akadozni hébe-hóba. Pedig aztán nem celeronom van.
    - Mostanában azt csinálja, hogy ha mondjuk reggel 7-től megy folyamatosan a gép, akkor este felé (kb 10 óra környékén vagy később), egy frissítés után egyszerűen megszűnik minden netforgalmam és újraindításig semmilyen oldalt nem tudok behozni, se msn-t indítani. Utána már jó. Erre még nem jöttem rá miért van, mert eddig nem csinálta. Csak az a fura, hogy még a routeremet se tudom elérni ilyenkor. Viszont ha bekapcsolom a laptopom ott van net, de ettől függetlenül lehet, hogy router hiba.

Nagyjából ennyi :)