bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• kl24h
    En is Avira-t hasznalok (a Free verziojat), de nem tudom, hogy ez az uj verzio (9) mennyire jobb a reginel, mert lattam egy par dolgot, amit beepitettek.
    Egy dologra lennek kivancsi, arra, hogy mikor futtat egy virusos *.dll az explorer.exe (vagy a rundll32.exe), ki tudja nyirni a *.dll vagy nem. Az eddigi tapasztalatom szerint pl. az svchost.exe futtatott egy acpi32.sys trojai fajlot, az Avira egybol kinyirta. Ezelott egy eve fertozott lett a gepem es az explorer.exe a rundll32.exe egyutt futtattak ket trojai *.dll, erre a ket fertozott muveletre az avira semmit sem tudott kezdeni, csak leblokkolt a gepem a sok riasztastol.
    Most nemreg csak egy regebbi Avira volt fenn az egyik ismerosom gepjen es csak egy memory stick-et tett bele es fel akarta nyitni, az Avira jelzett, torolte is a trojait, de a stick-et nem lehetett felnyitni, mert duplaclick-re egy olyan lista jelent meg, ahol ki kell valaszd azt a programot, amivel fel akarod nyitni. Fel lehetett nyitni jobb click es Autoplay opcioval.
    Ha a sticket kikapcsoltam es kivettem es azutan csak visszadugtam a gepbe, az Avira nem jelzett, viszont csaksem nem lehetett felnyitni.
    A megoldas az volt, hogy a sticket ki kellett kapcsolni es ujrainditani a gepet, vagy lehet hogy egyszeruen a Task Manager-nel kikapcsolni az explorer.exe es utana visszakapcsolni.
    Nem tudom, hogy miutan kinyirta a trojait, miert nem lehetett felnyitni a stick-et duplaclick-el. Esetleg az explorer.exe futtata az autorun.inf fajlot? Megjegyzem, hogy a trojai nem az autorun.inf fajl volt, hanem egy kulon rejtett mapaban levo program, amit az autorun.inf hivatkozas altal akart felnyitni/futtatni az explorer.exe