bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Nwis86
    Valaki tudna nekem mondani 1 olyan vírusirtót amibe belehet állítani, hogy ha talál vírust akkor automatikusan megpróbáljon valamit csinálni vele (kiíratni, törölni, karanténba rakni) úgy hogy ne is kérdezzen rá mit csináljon vele. Vagy pedig ha ilyet lehet a Nodba vagy Aviraban akkor hol kell beállítani? mert nekem mind a 2 rákérdez minden egyes vírusra, hogy most mit is csináljon, alapból ha nem választok semmit akkor figyelmen kívül hagyják a vírust...és az is idegesítő hogy ha sok vírus van akkor 1enként kell kattintgatni nem lehet valahogy tömegesen? Ma délután telepítem 1ik ismerős kislányának a gépét és oda kellene igazából mert ők mindenre rákattintgatnak ami csak bejön... szóval úgy szeretném nekik megcsinálni hogy vírusirtó ha talál vamit akkor kérdés nélkül törölje, és ha csak nagyon nem tud semmit se kezdeni a vírussal akkor legyen kérdés.

Más probléma

2 honapja formattáltam, új windoz, rá 2 hétre vírus, pedig napi frissítésű Nod és Avira premium, + Malwarebytes Anti-Malware is fent van, Mindegyik jelez is hogy vírus vami 36 db ilyesmik (vundo trojan agent.bgir t, crypt.ulpm.gen trojan, socks. nai féreg, neptunia.ft trojan) csak csökkentett módba tudom őket leszedni, de a gond hogy pontosan 6 naponta újra megjelennek és behal a gép... szóval 2 hónapja 6 naponta mindig fél órát azzal szenvedek hogy leszedjem őket:) Az a érdekes hogy utána futathatok fél napos full ellenőrzéseket akármilyen programmal, semmi nem talál vírust. aztán 6. napon bumm indításnál sípol minden:S valakinek erre valami 5lete?