bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Ikovacs
    Ehhez ki tud érdemben hozzászólni:

Pár napja a naprakész xp és Bitdefender total security 2009 mellett leállta BDTS 2009 szerver. Nem volt semmi vírusriasztás, csak a fiam az interneten játszott. Elószőr program hibára gyanakodtam,de a friss telepítés sem indult el. Aztán kiderült nem mennek egyes rendszer programok, pl. regedit sem. Aztán kiderült, hogy nem indulnak el a frissen telepített antivírus programok, pl. Kaspersky, Nod 32 sem.
    KillAV vírusra gondoltam ezért lefuttam pár online scant, bitdefender, nod32, de ezek sem találtak semmit. A gépem másik partícióján lévő BITDEFENDER TS 2008 sem jelzett semmit. Aztán ráengedtem a windows telepítő javítás funkcióját, de semmi változás. Közben a bitdefender supporttól kaptam 2 programot, avist illetve gmert. Az első nem talált semmit, a második kijelzett egy rootkitet, töröltem. A helyzet azóta is változatlan, de már nincs kijelezhető rootkit, de ugyanúgy nem megy a regedit, nem futnak a telepített AV programok. Próbálkoztam a RootKit Unhookerrel is, de ez sem talál semmit! Már csak egy januári GHOST mentésben bízhatok?