bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• kl24h
    Epp ma futtattam le a gepet az Avira Free verzioval (csak az Avira Free volt fenn eddig is), de az en szemeim valami gyanus dolgot detektaltak a Processes listaban.
    Mindog mikor a gepet bekapcsoltam, anelkul, hogy felnyitottam volna az Internet Explorer-t, a futo programok kozott volt egy IEXPLORE.exe, ami mar gyanus dologra utalt.
    Az egesz gepet nem ellenoriztem le az Avira-val, csak a futo programokat ellenorizte, az eredmeny: semmi fertozes.
    Gondoltam leellenorzom az Avira-val a rootkit-eket, be is fejezte semmi kulonos dolog, de azutan ajanlotta az Avira a tovabbi scanelest, es erdekes modon akkor mar detektalta, mint gyanus fajlkent.
    A gyanus fajl a #14279.
    Elkuldom a fajlot analizisre es ott detektalja az Avira, viszont itt a gepen, ha visszahelyezem a karantenbol a fajlot egy megfelelo mappaba, akkor mar nem erzekeli gyanusnak: semmi fertozes.
    Ez hogy lehet?....Gondoltam arra, hogy esetleg a www.virustotal.com oldalon a teljes verzioju Avirat hasznaljak es azert detektalja.

Most mindenkinek ajanlom, aki Avirat hasznal, hogy ellenorizze le a rootkit-eket is, mert lehet hogy valamit felfedez.