bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Narxis
    Kösz, ennél már nem írta ki, hogy nem fér a registryhez ha pendrive-ról rendszergizdaként indítottam. Viszont a File analízisnél kapásból lefagyott a program.

Visszatértem a Vista Manager-hez, fél évnyi válogatás után. Volt a gépemen IObit ami tetszett, csak valamiért 64bittel még harcban áll, pedig kompatibilis elvileg vele. Nem tudja törölni a rendszervisszaállítási pontokat(ez kb. 5-10GB szabad helyet jelentene pluszban) illetve a Startup Managere valamiért csak pár programot lát, holott még van egy csomó ami Windows-zal indul. Aztán felraktam TuneUp 2009-et, ez már sokkal jobb, elég sok szabad helyet csinált nekem anélkül, hogy zavart okozott volna a rendszerben, tetszett a defrag-ja, a Startup Managere is elég pofás viszont amiért választottam az a pár plusz funkció ami tetszett: Undeleter, a végleges törlő funkció illetve jónak találtam tejesítmény javító központját is. Néha bugzott, hiába klikkeltem Optimize all-ra, 1-2 javaslata mindig "beragadt" még elrejteni se tudtam. Smart Defrag-ot is visszacseréltem Perfect Disk 10-re. Vista/XP Manager+Perfect Disk 10, ezekhez a programokhoz mindig visszatérek pár hónap tesztelgetés után.