bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• etele34
    Drága @Narxis topiktárs!
    Én azt javasolom, hogy maradj meg a nodod mellett örökre. Ahogy itt bemutatkoztál és minősítetted magadat ezzel vaklármával hát őszintén szólva erre a színvonaladra bőven elég a nod is. Még sok is!
    Én továbbra is fenntartom azon állításomat, hogy a NOD nem rossz csak éppenséggel nem is jó. Inkább egy, a közepesnél valamivel jobb képességű antivírus szoftver. Minden féle tesztek ellenére!!! Iskolai ötös osztályzati skálán mérve, valahol a négyes alá vagy hármas fölé lenne az osztályzata. Miért mondom ezt? Baráti körben (vagyunk jó sokan) szinte mindenki nodozott az elején. Én is. Aztán szépen lassan sorjában kezdtük lecserélni a nodot egy másik antivírusra. Általában KAV/KIS vagy AVIRA és az utóbbi időben már a NIS is. Inkább legyen néhány fals riasztás mint az, hogy beenged dolgokat és utána (napokkal utána) egyszerre csak jelzi, hogy baj van ám bizony. Megtalálja (ha megtalálja) és utána meg nem tudja leszedni.
    Továbbiakban pedig még annyit, hogy ezzel a kis (általad) jópofa farkast kiáltással elvetted a kedvemet egy jó időra attól, hogy ide látogassak a fórumba. Nem a véleményem beírására gondolok, hanem egyáltalán arra, hogy beleolvassak a topikoba. Ezt megköszönöm Neked.
    @etele34