bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• etele34
    ...morgen!
    Tegnap elvoltam mint meggy a befőttben. Végre találtam egy magasabb verzió számű és magyar nyelvű trialt a NIS-hez így lecseréltem a régebbi verziót, mert magátől valami ok miatt nem akart verziót frissíteni. Érdekes, hogy amit feltelepült az újabb próbaverzió a megnyíló főablakban nem a 15 nap jelent meg hanem az előfizetésből visszalévő napok száma (362). Nem nagyon lehet trúkközni ezek szerint a nortonnal. Na gondoltam ha már leszedem a NIS-t akkor teszek egy kis kitérőt mert van időm és legalább megtudom, hogy a két "nagy" mellett mennyire hatékony vagy éppen mennyire "szellős" a NIS. Már három hónapja csak egyedüliként a NIS2009 védi a gépemet, ezért gondoltam, hogy így ez már elég idő ahhoz, hogy bizonyítson. Vagy így vagy úgy. NIS uninstall után egy nagytakarítás és feltettem az Avira Premium Security Suite-t (szia Doomista . Frissítés, beállítások és jöhetett a full scan. Lefutott, de teljesen tiszta a gép, nem talált semmit. Na ez már bíztató. Ezt is leszedtem, takarítás és utána feltettem a KAV-ot lássuk mit (nem) találhat. Itt a frissítés és beállítások után szintén indítva lett egy teljes gép vizsgálat és a végeredmény NULLA találat, teljesen tiszta a gépem.
    További szép napot.