bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• etele34
    Üdvözletem mindenkinek!
    Mivel annyira b@szogattatok és csepülték itt néhányan a NIS2009-et, amit használok, hát hittem szép szavatoknak és le/visszacseréltem ESS-re annak ellenére, hogy kifizettem az egy éves NIS liszenszet. Néhány nap eltelte után beszedtem egy kártevőt, pontosabban a "dícsfényben" fürdő és VB100 díjakkal a trónja körül díszített ESS. Visszakövetve, hogy honnan is szedhettem be arra jutottam, hogy csak egy ESET lehetett, az amikor egy ártalmatlan Windows Mwdia Player kiegészítőt kellett letöltenem. ESS nem jelzett rá csak utána, a letöltést követően lett ganús viselkedése a gépemnek.
    (Másfél évig nem kaptam be semmi fertőzést ezeddig!)
    ESS fullscan nem talált semmit. Kaspersky Online Scanner viszont rátalált. Ezért ESS leszed (szívem majd "megszakadt") és vissza a néhányatok által agyon szidott NIS2009 ha már kifizettem érte a pénzt. Meg is találta ezt >>: Trojan-Downloader.Zlob.Media-Codec
    Leszedte és eltűntek a fúra viselkedésre utaló jelek a gépemről. Most visszatettem az ESS-t (mert az állítólag nagyon jó) és várom a következő bakiját, hogy újból tudjak utána megint takarítani egy másik antivírussal.

S