bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• etele34
    Hali!
    Nagyon egyszerű az elv amit követned és betartanod kell ilyen esetben. De szigorúan be kell tartani és nem lehet eltérni tőle. Nevezhetjük alapszabálynk is.
    Egy gépre mindig csak egy antivírus szoftver telepíthető. Kettő nem lehet fent egyszerre. Hogy az az antivírus egy koplett, tűzfallal bővített Internet Security vagy "csak" egy sima antivírus az már mind egy. A lényeg és ami a fontos, hogy csak egy lehet egyszerre telepítve. (Ha másikat akarsz feltenni akkor az előzőt le szeded és felrakod az újat.)
    Az én javaslatom a következő és ebből a háromból válassz nagadnak.
    Kaspersky Internet Security, Avira Premium Secutity Suite vagy Norton Internet Security. Az Avirahoz lehet kérni 90 napos kulcsot és ha lejárt akkor újra kérhetsz de csak angol vagy német nyelven tud.
    A két másik ud magyarul is és létezik hozzá trial reset de én nem tudom honnan lehet hozzájutni.
    (Én NIS 2009-et használok, megvettem az egy éves kulcsot és fent van mellette az A-SQUARED és a Malwrevytes' de igazából már maga a NIS is elég. Ezek ketten sosem találnak semmit mellette, de második védelmi vonalnal jó, ha ott vannak hátha mégis kellenek)