bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• etele34
    Na akkor egy kis OFF.
    Ezzel ne vicceljetek ha kérhetem. Nagymester mint olyan nincs, csak alapítója, Őt úgy hívták (1998-ban meghalt): Imi Lichtenfeld (Magyarországon BP.-en született majd kivándorolt Izraelbe). Egyedül Neki van Expert 8. szintje ami a legmagasabb szint. Ő alapította és hozta létre ezt az önvédelmi harcművészetet. A következő utána Expert 7. szint és aki ezt jelenleg egyedül birtokolja az Ő neve: Eyal Yanilov.
    Ő rendelkezik egyedül a világon a legmagasabb képesítéssel, mint a Krav Maga oktatója. Ő a Nemzetközi Krav Maga Szövetség elnöke egyben és Ő volt a legjobb tanítványa Imi Lichtenfeld- nek és ezért Ő örökölte a jogutódságot és a címet.
    Magyarországon az izraeli származású Tal Kvores vezető edző (expert 5. civil divisio szint) a legmagasabb szintű civil divisio Krav Maga oktató. Ez nem éri el a katonai kettes szintet és sokban el is tér attól.
    Divisio (civil) szintnél a maximum az ötös szint. A katonainál pedig a nyolcas de azt csak egy ember érte el eddig, az aki alapította.
    Az én négyes szintem katonai szint. A Israel Defense Forces (IDF) - előző nevén THASAL - kötelezően előírja a használatát és az alapkiképzés egyik része is az elsajátítása. A vizsgán kötelező a kettes szint elérése és annak letétele mindenki számára. Ez katonai szint! Mindenki teljesíti ezt, még az alig ötven kilós nők is. Néhányan meglepődnétek ha egy ilyen hölgy használná ezt a tudását veletek szemben.
    No elég volt az Offolásból és remélem a moderátorok nem adnak érte büntető pontokat.