bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Ariane
    Sziasztok!
    Tegnap voltunk vendégségben. Barátaink kamasz fiának a gépe már a halál előtti állapotokat mutatta. Eszméletlen lassú volt és alig lehetett valamit is használni. Beszélgetés közben, - úgyis ráértünk - lett egy CCleaneres tisztogatás, töredezettség mentesítés (ne tudjátok meg hogy nézett ki az állapot ábra ilyet, ilyen elhanyagolt C meghajtót még nem is láttam). Az elmúlt fél évben ilyen tisztogatásokat nem kapott az a Windows. 34 rendszer-visszaállítási pontja is volt. De a lényeg még csak ezután jött. NOD32/Sunbelt tűzfal/SpyWare Terminator volt a védelem. Felraktam az A-Squared Free-t és 118! (száztizennyolc) találatig meg sem állt!!!
    Ezután (megérzés talán) leszedtem a nodot/sunbelt tűzfalat és felraktam (amit én is használok 90 napos NIS) a NIS 2009 15 naposát.
    Még el sem indult szinte a full scan amikor már jöttek a piros 'Elhárított biztonsági kockázatok' figyelmeztetések. Összesen 57-et talált és szedett is le. Ezek után a Windows életre kelt és olyan mint régen volt.
    Most csak az a kérdés, hogy a nod tényleg ilyen és ennyit tud csak és beenged mégis sok mindent? Vagy a NIS lett túlságosan is jó? És a másik, hogy a Terminator a valós védelmével hogyan szedett be 118 valamit? Nem cookik voltak, csak néhány, a többi spy volt.