• aaaaa
    #5
    A tapasztalataink azt mutatják, hogy akit egyszer elkaptak, az többet nem próbálkozik" - tette hozzá a szakember.
    Na persze, meg soha többé nem vesz eredeti CD-t sem, már csak azért sem...
    Meg a rokonai és ismerősei sem...
    Ha van esze nem támogatja azokat , akik anyagilag tönkretették...
    Szociális helyzettől függően peren kívül fizethet. Mint a védelmi pénzek. Aki azt mondja ezek a jogvédők nem a modern maffia részei , az hazudik...
    Fizessen akár öt millió Ft-ot, igaz életében nem vett volna ennyiért CD-t.
    Ha már az eladások nem mennek a "zeneipari maffiának", majd bejön a zsarolás.
    És ehhez még felbérelik a rendőrőket is, akik kiskutyaként ugrálnak és terrorizálnak ártatlan gyerekeket a "törvény" nevében, a tiszelt maffiózó kiadóknak és jogvédőknek.

    Pesze ha beperelnek egy gyereket, rendőrök zaklatják ,anyagilag tönkreteszik a családját, a gyerek ettől egy életre kattant lesz, mert nem érti, hogy miért is akkora bűnöző is ő, az nem baj. Az hogy lesérül lelkileg 25 ezer fiatal, lehet hogy egész életére, az sem lényeges. Ilyenkor nagyban kussolnak a gyermekvédők...

    De a kiadó mafiia jogvédó férgei összezsaroltak mondjuk 25 millió eurót és büszkén dörzsölik a mocskos mancsaikat, hogy többet kerestek, mint ha eladtak volna 1 millió CD-t. És ez már milyen jól is hangzik. Az hogy utcára került, és anyagilag tönkrement egy pár 100 vagy 1000 fiatal a családjával együtt, a "sikeres akció" miatt, kit érdekel... Úgyis senkiházi "terrorista zenetolvaj" volt mind.... Ezt persze nem kell majd elmondani a hírekben, csak a javuló statisztikai adatokat.
    Ha több millió ember csinál valamit, mint pl. a zene letöltés, amit a legtöbb ember nem tart bűnnek ,akkor ott nem az emberek a hibásak, hanem a törvények.
    "Elkaptak" zene másoló diákokat... Már a használt kifejezés is undorító...
    Szép, hogy ezek a világ nagy problémái, közben nálunk meg lassan megszüntetik az orvosi ellátást, és emberek ezrei fognak meghalni. Na nem öli meg őket senki csak várnak ellátás nélkül egy listán, amíg meg nem halnak.
    Egyre inkább látszik, hogy a világon csak egy Isten van, a pénz, és az emberélet sem fontos, csak a profit...