• psishock
    #15
    "Nem tudom, az Inteles lapok támogatják-e"
    Természetesen, és tervbe is van véve a közeljövőbe, hogy 3200+ nál tovább húzzam a c2d-t ^_^, szegény 800mhz es ddr2-őket már nem lehet alacsonyabb arányra venni, hogy tovább emelhessek az fsb-n (masszív ram-klokkolás nélkül persze), na de itt jönnek képbe az eleve sebesebb memók. Miből jött a következtetés, hogy talán nem támogatják?

    "Mielőtt a DDR3 igazán beindulna, és nem kerül majd 10x annyiba, mint a DDR2, az 1066-os DDR2 lesz az ász"
    Azért is mondtam hogy még kb 1.5, 2 éves lefutás, ha így vesszük akkor a 1066ddr2-őt már holnap elmehetek megvenni normális áron a meglevő konfigomhoz. ddr3-ról meg még nagyon nem gondolkozok.

    "Attól nem félek, hogy jövő év ilyenkor nem lesznek már kint olyan videokártyák meg gémek, amiknek megint gyorsabb proci kell."
    ja, ezt sikerül mindíg megoldaniuk, de itt jövünk mi a húzással ;) így 1 év helyett 2-3ra lehet növelni a futamidőt (ami teljesen elfogadható már számomra) nagyobb kompromisszumok nélkül. A vidkarin ugye eleve kevesebb a lehetőség ilyesmire mivel ugye eléggé integráltak a komponensek benne, meg ott mondjuk a legsebesebb a technika fejlődés a játékoknak köszönhetően, és szinte direkt kénytelenek vagyunk évente válltani, hogy tartsuk a frontot.