• whitehawk
    Kit érdekel, hogy van pénzért terjesztett változat, ha van ingyenes? Ez miért okoz neked problémát? Segítség van. Rengeteg wiki, fórum. A microsoftosról helpdeskról annyit, hogy ismerősék felhívták és nem tudták megmondani a megoldást, de kérték, hogy ha rájönnek, akkor hívják fel őket újra és mondják el nekik is... :D

"Nincs helodesk, nincs segítség és a fejlesztés pedig nem a tömegek igényeit (játék, szorakozás, szövegszerkesztés,) elégíti ki, hanem egy szük rétegét."

A fejlesztés miért ne tömegigényeket elégítene ki? Van OpenGL, OpenAL (ráadásul most lett a vistaval a windows alapértelmezett hangrendszere), működnek a TV tunerek hangkártyák, joystick, tapipadok vagy a táblák. Lehet DVD-t írni, videot vágni. Múltkor használtam miniDV-s kamerát, és simán átment az anyag firewire-ön. És nem konzolos hókuszpókusz, hanem GUI és hasonlók.Vannak irodai programcsomagok, nem is egy. Én itthon 3 számítógépen használok linuxot, és jól elvagyok vele. Megy a Geforcem, vagy az intel integrált videokártyám. A régi atimhoz (rage128pro) is van driver még mindig.. megy a SATA dvd íróm, tudok torrentezni is ha kell.. Nem tudom, hogy a firefoxról hallottál e már? :D Az egy böngésző..:D Szóval a szűk igényeimnek megfelel. Egyébként mint írtam máshova is, az id játékai meg a Raven-é valamint az unrealek mind megjelentek linuxra is, csak példának. De pl a magyar Philos Labs Theocracyja is ilyen..

Ja és mégvalami: amihez van 32 bites driver ahhoz általában van 64 bites is, mert ugye forrás. Windows alatt még mindig nem megoldott a dolog teljesen.