• Frayer
    #14
    Ez így van, senki nem spammelne ha nem lenne igény rá.
    Lehet,hogy pár embert "felidegel"nek ezek a levelek, de istenem, akkor minek olvasod el a levelet, egyáltalán minek foglalkozol vele?!
    Szard le, ha nem érdekel, úgy is a spam mappába megy mindig :D
    Meg a másik, a bíróságok kicsit objektívebben ítélik meg a dolgot.
    Tegyük azt,hogy beperelsz egy ilyen embert, aki mailen reklámoz valamit.
    Egyik, szinte lehetetlen a rábizonyítás ha nem vállalja magára.
    De ha magára válalja, akkor megkérdezi a bíró,hogy milyen indoklással adtad be a keresetet,gondolkozz el azon,hogy mit fogsz mondani? Milyen anyagi kárt okozott neked a levél? Milyen hátrányos behatással volt ez számodra,egészségügyileg,erkölcsileg? Maximum csak azt tudod,mondani,hogy frusztrál "AZ AZ EGY" levél,azt nem mondhatod hogy a több száz levélért is egy valakit teszel felelőssé. Valószínűleg bűncselekmény hiányában, vagy a cselekmény társadalomra elhanyagolható, csekéj mértékbeni veszélye miatt nem kíván élni a megrovással sem.
    Egy olyan bíróság aki nap mint nap, foglalkozik erőszakos bűntényekkel, gyilkosságokkal, több milliós csalásokkal, ki röhög téged hoyg ilyen indokkal adsz be keresetet hozzá,hogy te kéretlen reklám levelet kaptál, de hivatalból levezeti a tárgyalást, államigazgatási szervekkel együt, majd a végén ki kell fizetned a több százezres perköltséget. Túlságosan felnagyítjátok a bolhát.
    Ezeket a spammereket akikről a cikkek írnak, sem a spam miatt ítélik el ,hanem adócsalás, jelentős károkozás, és egyébb jelentős bűntethető dolgokért.