• lindemann
    #54
    Realphoneixx, nem akarlak megbántani, de amiket leírtál az valami hihetetlenül jellemzi az egyéniségedet. (Bár nem használnám rád az egyéniség szót, ahhoz sajnos túl kevés vagy.) Szóval, hogy itt ebben az országban tényleg ennyire irigy emberek vannak, és egyszerűen segítőkészség, tolerancia, semmi! Ezekről a fogalmakról nem is hallott még a magyar nép, ahogy te sem. Ha valaki valamiben jobb mint én? Dögöljön meg! Több pénze van? Jobban él? Dögöljön meg! Mindenki dögöljön meg aki kicsit is jobb helyzetben van mint én. Akár megdolgozott érte akár nem...
    És sokszor itt az SG-n is ez jön le. Lefikázod öcsém ezt a csajt, pedig kurva nagyot alkotott. Ja bocs! elfelejtettem, hogy te valószinüleg a pályázat kiíróinál is jobban tudod, mit csinált a csaj és mit nem.
    Gondolom ha magyar lett volna a felfedező akkor istenítenéd. Az a jó, hogy az ilyen soviniszta emberek, mint te, nem viszik sokra az életben. A rossz oldala viszont az, hogy egész hátralévő életedben mocskolódni fogsz. De nem baj, csináld csak, legalább a csajszinak sikere van, és én ügyesnek tartom, attól függetlenül, hogy magyar-e vagy sem.
    na szevasz