wolruf#17
Jól elvagytok :)
Szintén pécés vagyok, nem csak felhasználói szinten, de...
Egy hete vettem meg a PSP-met, és nagyon tetszik. Úgy ahogy van jó. Nem hasonlítanám nGage-el, mivel az egy gyűszűnyi kijelzős erősebb mobiltelefon. Ebben valós, izmosabb 3D van. Érdemes megnézni a Vice City Storiest... Áll a padlón.
Japánban láttam az új, TV-s mobiltelefonokat, szintén elforgatható kijelzővel. Egyáltalán nem életképtelen az elképzelés, sőt! Brutális, ahogy a Docomo telefonjain ez meg lett oldva (nem, nem képen láttam, kézben nyomorgattam).
Igaza van azoknak is, akik konzoloznak, azoknak is, akik pécéznek. Jobban szeretem sokkal a PC-t, de láttam az X360 és a PS3 techdemóit, és ha ilyenek lesznek a játékok (majd), akkor nagyon durvák lesznek. És amit itt valaki lejjebb írt: nem kell hozzá majd vidkártyát se cserélni! Na ez az, amit a hajunkra kenhetünk PC-nél. Nemrég vettem x1950PRO-t, most még elég erősnek hat. Amiket a demókban látni, azt egy játék sem tudja (nem, egyik sem). Pedig a demo alapján már réééééég Crysis szinten kéne minden grafikának lennie. De mire kijön a Crysis, ez már kevés lesz. Ez van.
Fölösleges fikázni a legtöbb konzolost, úgyis ott figyeg legalább egy PC a környékükön, és tisztában vannak vele, hogy ha szövegszerkeszteni, táblázatkezelni, netezni, akármizni kell, arra a PC jobb.
Nekem nem jön be speciel a joypad, valamint a konzolos pl. autós játékoknál a kormány is valahogy teljesen máshogy működik, mint a PC-n. Ebből a szempontból a PC sokkal jobb (Logitech MOMO Force, Saitek X52 joy... ez konzolhoz nem lesz soha, mint ezt kiszolgáló játék sem valószínű (sajnos)).
Nem olvasom át mit írtam, lehet hogy teljesen értelmetlen :)