Nem a PC tehet arról hogy neked gyenge, buta géped van, és/vagy nem értesz hozzá, csak szüttyögni tudsz rajta. A konzolt a hozzád hasonlóaknak találták ki, lehet, hogy neked jobban megfelel mert kellőképpen le van butítva ahhoz hogy megértsd a működését, de ettől még nem feltétlenül lesz jobb.
Nekem is tetszik a PSP (és amúgy önmagában a konzolokkal sincs különösebb bajom attól függetlenül hogy egyikre sem költenék pénzt, csak az ilyen "pécén nem lehet játszani, a pécé nem játékra való, hülyepécések" típusú emebrkéktől nyílik ki a bicska a zsebemben) de nekem valahogy nincs igényem csilli-villi grafikára mondjuk a villamoson. Arra ott az otthoni PC, a nagy wide monitor és a kényelmes szék, arra meg hogy a metrón vagy a postán sorbanállás közben elüssem az időt valamivel, nekem teljesen jó a PDA-teló, ami egy farmerzsebbe kényelmesen belefér, rajta SNES játékok, Transport Tycoon deluxe és társai, webböngésző, MP3, divx lejátszó, és még telefonálhatok is vele, nem kell külön zseb egy újabb készüléknek. Ebből a szempontból szerintem érdekes lehet ez az ötlet, bár tényleg nem a SE találta fel a spanyolviaszt, viszont ötletes ez a forgatható kijelző.