• bandypappa
    #30
    Szerintem is egy kasszasikert csinálnának belöle, de hát ilyen az amerikai mentalitás a bajból is elönyt kovácsolni. Minden háboruban, amiben résztvettek legalább 10 filmet csinálni, szeptember 11-röl is filmet, a united 93-rol is, guantanamo az más tészta. Ez lehet jó és rossz is, csak általában az amcsi katonák a f*szagyerekek és szétrugják a gonosz valagát, viccelödve meg néha egy kis romantika. Ennyi.

    Na DE ami a cikket illeti. Nekem egyböl a 8. utas a halál jutott eszembe. Most még csak sz@ros baktériumokon kisérleteznek, de valahol el kell kezdeni. Elöbb-utobb ha nagyon jol ismerik a géneket, szinte akármilyen életformát képesek elöállitani. Ez a paraszt Dr. Venter (Dr. Genya) már elöre nagy üzletet lát benne. Ö ilyen planktonszerü élölényeket, vagy mittomén miröl beszél. Ha ez a technologia fejlettebb lesz , akkor képesek lennének akár az Alien-ek elöállitására? Lehet hogy igen, csak nembiztos hogy molekuláris sav keringne az ereikben, nemtudom lehetséges-e? Ebben van a hatalom, mert ha a szabadalmat megkapja, akkor 100szor nagyobb vagyonra tesz szert mint a mi hön szeretett Bill-ünk. Legyárt egy alienhadsereget és sakkban tartja a világot ( akonkurencia meg Ripley-kell fog hadatüzenni)

    Lehet hogy ez igy nevetségesnek tünik (valoszinüleg igen), de a gének pakolgatásával olyan fajokat lehetne megalkotni, amik sohasem jöttek volna létre az evolucio során. Meg lehetne tervezni a tökéletes embert, vagy egy felsöbbrendü életformát! Ez nagyon veszélyes ránk nézve, de egy kesztyütartoban elférö T-rexnek sokan örülnének