• miki36
    İnler nem eladó!
    Gökhan İnlerAz Udinese elutasította a Juventus ajánlatát és figyelmeztette a többi klubot is: Gökhan İnler nem eladó! A Friuliban kijelentették, hogy nem kívánnak megválni a játékostól nyáron sem, és hosszabb távra terveznek vele. A Juvén kívűl állítólag az AC Milan és az Internazionale is szeretné megszerezni a fiatal svájcit.

Pietro Leonardi, az Udinese sportigazgatója leszögezte: az a céljuk, hogy İnler legalább még egy szezont az Udineseben töltsön, és külön kiemelte, hogy a játékos szerződése csak 2012-ben jár le.

A török származású, de svájci válogatott középpályás népszerűsége nagyon megnőtt mióta júniusban az FC Zürichtől Olaszországba került. Az egész Serie A legjobb nyári igazolásának tartják, teljesítményével több olasz szaklap elismerését is kivívta.

"Óriási lelkesedéssel érkeztem, és ez a lelkesedés azóta sem változott" - nyilatkozta İnler, aki a jelek szerint nagyon jól érzi magát Udineben.

"Az Udineseben játszani kiváló lehetőség az olyan fiatal játékosoknak, mint én. Marino nagyszerű munkát végez, és boldog vagyok, hogy itt játszhatok."

(A goal.com nyomán)