A Fibernet-nek: Hazudni, csak pontosan szépen, ha kérhetném.
" A kábelhálózat tulajdonosa, az EuroCable Kft. úgy döntött, 2007 június elejétől a UPC helyett a Fibernet Zrt.-nek biztosít lehetőséget a kábeles internet és telefon szolgáltatás nyújtására (az EuroCable erről a UPC-t a szerződés megszűnése előtt 180 nappal értesítette)."
A valóság az, hogy az UPC szerződése lejárt, az Eurocable pedig nyerészkedett.
A Fibernet, bevásárolta magát, az Eurocable cégbe, és így túrta ki az UPC-t.
A fent említett mondatból, a 180 napos kitételt nem vitatom, bár hogy miről értesítette a UPC-t, a jóég tudja.
A net minősége: vacak. Operátorok, nem értenek hozzá, alapállásuk a szabványos "A felhasználó a hülye" pozícióból indul. Ja és a lényeg, egy efféle szolgáltató cégnél, 18:00-után, másnap reggel 8 ig nincs rendszermérnök.
Én 3 napig nem tudtam netezni, és ez őket nem zavarta. ( nem is volt elég emberük, hogy megoldják a gyors átállást) ezt csak azok tudják, akik itt laknak. Azért mondok jót is, a telefon az elégjól müködik.
Remélem előbb utóbb felnőnek a feladathoz, és a sávszélesség, és a szerverelérési időt, talán már nem fogják összekeverni.
Nekem ezzel van problémám ( szerver elérési idő 100-200ms )de hiába mondom, nem értik miről beszélek. nem értik miért baj, ha ez az érték felmegy 3000ms-re.
" De ha a sávszélesség megvan, akkor az ön gépe vírusos, vagy a tüzfal okoz gondot " Hát persze mind a 4 számítógépnek ugyanaz a problémája, még akkor is ha kihagyom a routert. A UPC-véleményére lennék kiváncsi, és arra hogy hány per lesz eme "átállás" kapcsán.