Igen, tényeg a betöltési sebességre gondoltam, nem a html-fordításira.
abban lassabb az Opera, mert mindenféle mellékprogi van benne.
FF-et nem az IE-ről másolták, de tényleg hasonlít rá.
Ellenben az IE7-ben megtalálható az FF szinte összes egyedi billentyűkombinációja, amik az IE6-ban még nem voltak benne.
"A legkevesebb hibás oldalt IE6-ban láttam :)"
Nem a weblapokkal inkompatibilis. a windows-zal, meg önmagával.
Most őszintén, neked ne szokot olyat játszani, hogy egyszer csak random kiakad, és bezáródik az öszes megnyitott IE ablak? (ami elég gáz, ha éppen 4-5 weblapot is nézel).
FF illet nem csinál, meg menti a munkamenetet. biztos opera is, de azt nem ismerem annyira.
Operában is vannak igen jó dolgok. Például tökéletesen követi a szabványookat, meg pl bármikor leállíthatunk benne javascriptet. Ami megint jó, ha szívatós weblapra lép az ember.
Nálam az Opera, meg az FF kb egyenértékű el nem döntött harc, bár én FF-os vagyok, de nem szidom azt, amit nem ismerek. Mindkettő fent van a gépen.
IE-ről csak annyit, hogy bár a 6-os egy határ ***** volt, ahhoz képest az IE7 igen jó lett.
Bár, hogy alapból nem látszik a file menü.... hm...
FF ellen is valami: Alapból mindent atz asztalra akar letölteni.. váááh...
MIÉRT nem tudok letölteni egy olyan verziót, ami minden nyelven tud???
igazán nem zavar, ha 10 megával nagyobb, de ne játszunk már ennyire a méretre...
Opera:
FF előt használtam, de ahogy újabb verziók jöttek, egyre több dolog lett benne. Email kliens, meg wap, meg minden franc, ami lelassította induláskor, én nekem sose volt túl gyors gépem, meg memóriám.
és igen... a Firefox tényleg egyre több memóriát eszik.... de ellenben gyors.(weblapok esetén nem mértem, de nálam 2mp alatt elindul)
Hozzáteszem: Safari még mindig moslék:D
Valamit viszont magyarázzatok már meg:
Mindenki órákat zeng arról, hogy a Mac-ek miylen fasza gépek. ÉN csak azt tudom, hogy ez a Safari ez iylen, amilyen. Meg órákat kell szenvedni hogy találjon az ember iTunes nélküli Quicktime-ot találjon, mert az iTunes jelenléte szinte már meg is örjít.
Haver a PC-jére rakott egy Mac-et(ilyen sse3-as gépekre már lehet az újabbakat kicsit trükközve).
Az még ok, hogy a videokari river csak kextekkel megy, mert hát nem erre van tervezve nem ez a lényeg.
Azt mondta, semmit se lehet vele csinálni. Tud ezt-azt, azt jó, de ha valamit nem tud, arra progit se lehet találni a neten se, meg sehol se.
Meg a gép drága is. Ugyanilyen teljesítményű PC-t akármelyik Pc boltban harmadannyiért összedobnak.
Akkor meg mitől olyan híresek ezek?