• lekvároshurka
    Totál baromság :D amig nemvoltak ezek a cuccok :számitogép ,1 kicsit a mobil is nyilván, addig nemkellet ehez érteni vajon mi a több adat? az hogy ért valaki totál alapfokon neadj isten qurvára profin a számitogépéhez vagy 20 30 teloszám (a profin ért hozzá aszem nem kevés tanulnivalo)......... ugyanmár ne hasonlitsuk össze, kb csak a gamerek több számot tartanak nyilván a fejükbe a hozzá tartozo paraméterekel! 1ütt a manapság kaphato videokarikrol :D ugye értitek miregonolok ? felsorolhatjuk itt az összes ati meg nvidia videokártyát mhz estül ramostul mindenestül és ez aszem még 1 kis agyament apro példa volt ezzel kapcsolatba.. anno megtanulni e-mailal regelni akárhova több tanulás volt akármilyen hülyén is hangzik ez igy utolag.. ime tessék énis anno Dallas(mindenütt eszt használom) akartam lenni és csak elcsesztem valahol és csak ugy mérgembe irtam be a lekvároshurkát xD hát nekem ennyi a véleményem erröl az inkább megnevettetö cikröl :D (munkám révén régen qurvára nem kellett irnom, igaz mostse nagyon (ennek megfelelöen nemis javult sokat a helyesirásom a , meg levantojva :P ) de kb most dolgozott annyit az agyam eme cikkhozászoláson mint 1-2 hülye teloszám és 1 ebek :D na persze meglehet cáfolni :D