Nem tudom felfogni, hogy miért nem gyúrnak rá a kiadók a fájlcserélőkre? Olyan nevetséges áron kéne árulni a számokat a filecserélőkön, hogy már smucigság legyen nem fizetni érte. A CDket meg csak "collectors edition"-re limitálnám, és extraigényes, de limitált szériás példányokat árulnám csak a boltokban. Az igazi rajongók imádják ezeket. Én már ott tartok, hogy azért nem veszek meg egy játékot, mert szar DVDtokban adják. Hol van már azaz idő, mikor minden játékhoz járt a 100+ oldalas kézikönyv, concept artokkal, képekkel. A kartondoboz, az extra tartalmak, stb. Manapság mindent a lehető legolcsóbb előállítási költségen próbálnak elsózni, aztán csodálkoznak, hogy senki nem hajlandó megvenni egy olyan anyagot, ami semmivel nem nyújt többet, mint a letölthető verzió. Szerintem igenis igény van a fizikai árúkra, de csak akkor, ha azok jó minőségűek. Elég sok jáékot vettem már, de most nemvisz rá a lélek, hogy megvegyek egy tesco gazdaságos csomagolásban lévő játékot, ugyanazért az árért, amiért pár éve meg a mai Coll.Ed.-hez méltó játékcsomagot kaptam.