donceleger#8
szerintem inkbb azért fikázza mindenki, mert már ez az általános helyzet. Ha Uwe Boll-ról hall az ember, akkor azonnal fikázni kell, pedig még csak a filmet se látták! Legalább meg kell várni.
Ellenben ha mindenki szarnak tartja, akkor hogyan tudnak mégis nyilatkozni a filmjeiről????? Ez nagyon érdekes, mert akkor ezek szerint mindneki megnézi!!
Javítsatok ki ha tévedek, ha én nem szeretem egy rendező filmjeit mert azok véleményem szerint szarok, akkor nem is nézem meg őket! És ha nem láttam, akkor nem is tudok véleményt mondani róla! Itt viszon fikázza mindenki!! Akkor miért nézitek meg????
Ezt is írtam már, de azért leírom megint, hogy nem olyan rossz rendező ő! Az említett Alone in the Dark szerintem nagyon jó volt. Várhatóan lesz folytatása, amit természetesen várok.
Kensin
"Ó istenem, miért?! Miért hagyod ezt?"
Miért pont itt imádkozol? A Doom-nál nem kellett volna??? Azt nem Uwe rendezte, és szerintem, no meg sokan mások szerint is a világ legszarabb filmje lett! Doom-ra nézve szégyen gyalázat. Leköptem volna a tv-t, ha nem nekem kellene letakarítani!
Tudod mit? Nézd meg a A Dög című filmet, és azután imádkozz, ha még mindig azt hiszed, hogy Uwe szar filmet csinál!!!
Szóval én kedvelem. Lehet nem mindig jók a filmjei, de ott amerikában pénzelik, akkor nem lehet olyan rossz, mint aminek itt beállítják!