• Kmarha
    tudod, te egy igazi általános jellenség van. Fajtádat (már nem megsértödni, mert nem rasztokat akarok létrehozni, csak forumviselkedés alapján csoportosítani) fellelhetjük minden Uwe Boll-os forumban, nézz csak körül bátran. Magyar és külföldi site, teljesen mindegy.

Nektek a legföbb jellemzötök az, hogy mindenféle háttér ismeret nélkül, bejöttök, és azzonnal nekiálltok a milliószór hallott és olvasott "szerintem azért fikázza mindenki, mert divat lett, és még filmjét sem láttátok, de sirály őt leszólni" hozzászólások.

Mi, filmnézők, ezt már nagyon nagyon unjuk. Ki tudja, lehet van ilyen is. De hidd el, hogy a fikázók kb 10 %-a lehet ez a forma. Azok hülyék, azokra figyelni nem kell, azokhoz szólni sem kell.

Mi 80%-ék, akik egy vagy több "film"jét végigszenvedtük, mi hadd mondhassuk ki azt: igenis, ez a szarság, ez nem ért a filmforgatáshoz, forgatókönyv íráshoz. Valamihez ért, mert filmjeit igy is eladják, híres színészeket szerez meg, stb. De hát ilyen izlésficammal, hozzánem értéssel és tehetségtelensséggel, akkor sem fog tudni mást csinálni, mint szart.

Talán egy vígjátékot. Most készül a Postal. Ennek világa igy is valami kiforratlan, groteszk klissé halom, ez az, ahol talán U.B. végre valami értékelhetőt is alkotni fog.

Ne sértödj meg, ha neked tetszik, szived joga. Izlések és pofonok. Mi meg hadd szapoljuk minden percét alkotásainak amit láttunk, mert az számunkra csak kínzásnak felelhet meg. Igen, a Dög cimű rémremek is.

(mellesleg én a Doomnál is imádkoztam, akkor csatlakozhatok ide is? Ha pontoznom kéne UW pár filmjénél még az a fos Doom is 10szer többet ért el)